Veel mogelijkheden... 
Deze pagina geeft u een indruk wat er mogelijk was. 
 

Onderstaande tekst is niet meer van toepassing voor gasten. Het geeft potetiele huurders of kopers een idee wat er zoal mogelijk was. Meer informatie over het pand kunt u verkrijgen via DTZ Zadelhoff. Klik hier:
HUUR of KOOP

 

De Assinkhof is een feest-partijen-restaurant. Het biedt veel mogelijkheden voor groepen vanaf 20 gasten. De Assinkhof omvat 6 zalen en een cateringafdeling maar bezit geen cafť of a la carte restaurant. De Assinkhof verzorgt een breed scala aan activiteiten met als centrale thema: de kwaliteit van de keuken en de gezelligheid van de bediening. Hiermee onderscheiden wij ons. De maandelijkse brunch, elke 4e zondag, biedt de mogelijkheid bij uitstek om ons eens te proeven. Bij particulieren zijn wij van de bruiloften het bekendst. Een boerenbruiloft of een receptie en aansluitend een dinerdansant. Het kan soms zelfs tegelijk.

Voor bedrijven organiseren wij vaak grote feesten. Al dan niet met een thema. Maar ook voor een kleinere groep, een afdeling bijvoorbeeld, is veel mogelijk. Een wandeltocht met een borrel onderweg en aansluitend een buffet in onze lounge. Of eerst een moordtocht en daarna een gezellige borrel, een muziekje en een hapje.

Bedrijven ontvangen wij ook in een geheel andere sfeer: zakelijk. Een vergadering met een lunch en een diner of een workshop met een kop thee. Ook meerdaagse congressen behoren tot de mogelijkheden. Het ontvangst, de ruimten en de culinaire geneugten worden door ons verzorgt. De overnachting geschiedt bij bevriende hotels in de buurt.
Tevens werken wij graag op locatie. Voor diverse bedrijven is onze catering afdeling het eerste aanspreekpunt, Wij verzorgen de brunches, diners en buffetten voor de gasten die zij mogen ontvangen. Onze professionele cateringafdeling boogt over meer dan 30 jaar ervaring. Het aardig is te noemen dat enkele klanten van het eerste uur nog steeds gebruik maken van onze diensten.

Het verenigingsleven is een ander kader waarbinnen gasten ons opzoeken. Welke Enschedese vereniging heeft nog geen feest gevierd in de Assinkhof? Jubileumfeesten, promotiefeesten en jaarfeesten ze komen allen bij de Assinkhof perfect uit de verf.
Nieuwe ideeŽn bedenken en uitvoeren, daar gaat het tegenwoordig om. Fris en vrolijk. En net zo goed voor weinig als voor veel gasten.