Groot Horecapand te koop 
of te huur. Hieronder staat veel informatie over de zalen. 
 

De Assinkhof omvat 5 zalen, een grande foyer en een rokerskamer.

De kleinste was de Druiventros en bood ruimte aan 20 tot 30 gasten. De Druiventros is inmiddels omgebouwd tot rokerskamer en is niet meer afzonderlijk te gebruiken. De daaropvolgend kleinste ruimte is de lounge. Deze ruimte biedt plaats aan 30 tot 50 gasten zittend en wel 80 gasten staand.

Naast de Lounge vindt u ons serre restaurant . De kleinste zaal met een terras. Gebruikt u zowel de zaal als het terras dan is uw feest niet opgedeeld. De lange raamzijde van deze zaal zorgt ervoor dat uw groep bijeen blijft.

Volgende in grootte is de Wingerd. Deze zaal biedt ruimte vanaf 70 gasten voor een diner-dansant tot 180 gasten bij een bruiloft. Voor staande gasten biedt deze zaal nog meer ruimte. Direct aan de Wingerd grenst zijn bar. Een gezellig gedeelte van de zaal waar uw gasten, indien u dat wenst, kunnen verpozen. De zaal heeft een groot terras met jumbo parasol. Het terras is te allen tijde te bereiken vanuit de zaal. Het uitzicht op dit terras zorgt voor een intieme sfeer.

Vervolgens bezit de Assinkhof de Kleine Hofzaal en de Grote Hofzaal . In beide zalen is een prachtige kersenhouten bar geplaatst. De zalen zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook als een geheel. Dit al vanaf 300 gasten. De kleine hofzaal heeft ruimte voor 80 tot 160 gasten, de grote hofzaal 180 tot 280 gasten. De totale capaciteit van de hofzalen is 600 gasten zittend, staand nog meer.

Omdat de Assinkhof een grote foyer bezit met brede gangen, welke als expositie ruimte kunnen worden gebruikt, is de totale capaciteit om en nabij 1500 gasten.